Как да осъществя успешно продажба в eBay?

 


Най-важното за една изгодна за Вас продажба в eBay е да притежавате уникален предмет или стока и да го представите по най-добрия възможен начин на милионите потенциални купувачи от цял свят чрез онлайн аукцион, който ние ще създадем за Вас!

 

Естествено можете да предлагате само легални предмети или стоки, които са разрешени от eBay!

 

Можете да разчитате на нас за качествени снимки и подробно описание на съответния език, в зависимост от това, в коя страна сте решили да осъществите своята продажба в eBay - естествено за по-голям ефект и повече потенциална клиентела, ние ще направим вашия онлайн аукцион видим във всяка eBay страна по света.

 

Нашата помощ ще Ви струва само 6% от крайната цена, която ще постигнете!

 

Ако решите да се възползвате от нашия опит и ни се доверите за направата на професионален онлайн аукцион, естествено шансовете Ви за постигане на по-изгодна за Вас цена нарастват чувствително!

 

Заинтригувани сте? Имате още въпроси?

Свържете се с нас тук!

 

 

Как да купувам онлайн?

Онлайн магазини...

 

 

услуги и цени...

 

 

 

Нашата помощ Ви струва само 6% !


Не плащате нищо друго, освен цената на стоката и доставката + 6% комисионна! Прозрачни условия без скрити такси!

Към цената на желаната от Вас стока се прибавят разходите за доставка и нашата комисионна, която е 6,00 лв при левова равностойност на продукти до 100 лв или 6% ако левовата равностойност е над 100 лв. Вие сте информирани за окончателната цена на сделката преди да сте платили каквото и да е ! Гарантирано !
garantirano